Päevatoimetaja:
Tiit Loim

Valgamaa lühiuudised

Copy
Pidulik sündmus Tõrva keskväljakul
Pidulik sündmus Tõrva keskväljakul Foto: Andrus Abel/Tõrva vallavalitsus

Lapsed said Tõrva vallalt hõbelusika

Tõrva Tule-Päevade saginasse mahtus tunnike, mil hõbelusika said kätte kõige pisemad vallakodanikud. Mullu oktoobrist tänavu aprillini nägi vallas ilmavalgust 26 beebit.

Pisikesi vallakodanikke tervitasid vallavolikogu esimees Maido Ruusmann ja vallavanem Helen Elias. Muusikalisi vahepalu pakkusid Tõrva muusikakooli laulutüdrukud Novella Hansoni juhendamisel. LEPM

Teenindusjaam avas uksed

Tõrvas avas uksed tanklaketi Terminal Oil esindus.

Avamise puhul ootasid tõrvakaid eripakkumised ning lastele jagus rohkelt lustimist. Uusi tulijaid käis tervitamas ka Tõrva vallavanem Helen Elias, kes kinkis teenindusjaamale suvituslinn Tõrva logoga puidust seinakella. LEPM

Teelõik ristmikul on ajutiselt kinni

Valgas suleti teisipäeval Tartu-Pika tänava ringristmiku teelõik, mis jääb Tartu poolt tulija vaates paremale. Liiklus on ümber suunatud Transpordi-Viljandi-Tartu tänava kaudu.

Lõik jääb suletuks 31. juulini. Toimuvad remonttööd sõidutee all oleva veetrassi siibrikaevus. LEPM

Rallitipud koos Eesti laskesuusatajatega
Rallitipud koos Eesti laskesuusatajatega Foto: Greta Külvet/Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

Rallitipud võistlesid laskejooksus

Äsjane rallinädal jõudis ka Tehvandi laskesuusastaadionile. Nimelt külastasid maailma rallitipud Otepääd, et omavahel laskejooksus mõõtu võtta.

Kiire koolituse tegid meestele Eesti koondise laskesuusatajad. LEPM

Laatres valmis mänguväljak

Kauaoodatud laste mänguväljak Valga vallas Laatres on valmis ja kasutuslubagi on vallavalitsuse teatel sellel olemas. Mänguplats on loonud uued võimalused vaba aja veetmiseks eri vanuses lastele.

«Kuna lapsed olid peamiste kasusaajatena ka ise aktiivselt kaasatud, on rõõm heast tulemusest kõigil väga suur,» sõnas projektijuht Kristiina Ersto.

Tööde kogumaksumus on 27 771,45 eurot. Toetust saadi Leader-meetmest ja Valgamaa partnerluskogult, omafinantseeringu tagas vallavalitsus. LEPM

Tagasi üles