Kiirelt reageerinud piirkonnapolitseinik aitas mehe elu päästa

LEPM
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: PPA

Eile õhtul helistas häirekeskusesse mees, keda oli Rõuge vallas nõelanud herilane ja kelle kael hakkas tursesse minema. Eeskätt tänu piirkonnapolitseiniku kiirele reageerimisele pääses mees vaid ehmatusega.

Mees oli autoroolis, kui tundis järsku, et tema kael läheb turse ning tal on raske hingata. Häirekeskusest võeti ühendust Kagu politseijaoskonna välijuhiga, kes nägi kaardilt, et sündmuskohale on kõige lähemal juba tööpäeva lõpetanud piirkonnapolitseinik Ranno, kirjutab sotsiaalmeedias Lõuna prefektuur.

Välijuht võttis piirkonnapolitseinikuga ühendust. Politseinik pani ruttu autole hääled sisse ja tõttas umbes 5 kilomeetri kaugusel olnud mehele appi. Kuna politseinik on kohalik elanik, siis ei olnud mehe leidmine keeruline. Sündmuskohale jõudes asus politseinik kohe häirekeskuse juhiste toel meest aitama ja jahutas veepudeliga tema kaela, mis oli turses.

Mõne aja pärast jõudis sündmuskohale päästeamet, kellel oli olemas külmakott, mida sai kasutada turse alandamiseks. Peagi oli kohal ka kiirabi, kes viis allergilise reaktsiooni saanud mehe haiglasse.

Hädas olnud mees tänas politseinikku, kes nii kiirelt talle appi tuli ja teda kiirabi saabumiseni aitas. Kui kiirabi kannatanuga haiglasse viis, sõitis piirkonnapolitseinik mehe autoga koju, kust kolleegid selle õhtul haigla juurde viisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles