Turismiinfot jagatakse nüüd kohe piiri ääres

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valka turismiinfopunkti töötaja Krista Žebina sõnul pole neid värskelt avatud uues kohas veel väga palju külastatud, ent varem on jagunud nii kohalikke kui välismaalt saabunud infohuvilisi.
Valka turismiinfopunkti töötaja Krista Žebina sõnul pole neid värskelt avatud uues kohas veel väga palju külastatud, ent varem on jagunud nii kohalikke kui välismaalt saabunud infohuvilisi. Foto: Tiit Loim

Eelmisest nädalast alustas Valka turismi- ja infobüroo tööd uutes ruumides Eesti ja Läti piiripunktis. Infopunkti uus asukoht on senisest sobivam turismigruppide vastuvõtmiseks, kuna rajatud parkla tagab parkimiskohad ka bussidele, lausus Valka piirkonna avalike suhete spetsialist Ivo Leitis.

Kui Eestis tõmmatakse iseseisvaid turismiinfopunkte vähese külastatavuse tõttu koomale, siis Valkas praegu seda teed mindud pole.

«Siin oleme avatud olnud vaid mõni päev,» tutvustas esmaspäeva hommikul büroo töötaja Krista Žebina. «Eelmises kohas külastas meid päris palju inimesi. Siin oleme nii lühidalt olnud, et väga palju pole inimesi siia veel jõudnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles