Täna algab Põlvas Intsikurmu festival

LEPM
Copy
Ainukesed avalikud suvekontserdid leiavad aset just Intsikurmus nii Põhja Konnal kui Rein Rannapil (fotol).
Ainukesed avalikud suvekontserdid leiavad aset just Intsikurmus nii Põhja Konnal kui Rein Rannapil (fotol). Foto: Intsikurmu festival

Täna Põlva metsapargis algaval metsa- ja atmosfäärifestivalil Intsikurmu astuvad publiku ette teiste hulgas Rein Rannap, Kadri Voorand, Põhja Konn, aga ka Grammyle nomineeritud Ameerika DJ Todd Terry.

Festivali korraldaja Mihkel Kübara tõdemusel on muusika Intsikurmu juur ja tüvi, mille ümber kõik muu, mis festivalile vajalik ja omane. "Mõtestatud muusika keset metsaparki. Loojate ilust võimalik elamust saada ainult siin ja praegu. Mitte palju ja kõvasti, vaid kvaliteetselt ja maitsekalt. Üleüldise müra taustal pakub Intsikurmu intelligentset olemist, kus stiilideülene programm pakub uudistamist nii melomaanile kui kõige väiksemale külalisele. Intsikurmu on sõõm värsket õhku ühetaolises maailmas. Meil ei ole piire. Hoiame omasi ja kutsume esinejaid ka kaugemalt," avas ta festivali olemust.

Käesoleval aastal on korraldajatel ja publikul au tervitada ürgses metsapargis Grammy nominenti Todd Terry’t. Ainukesed avalikud suvekontserdid leiavad aset just Intsikurmus nii Põhja Konnal kui Rein Rannapil. Esmakordselt festivali ajaloos on laval artist Austraaliast - Crooked Colours.

Kõik pidulised saavad osa ka metsakinost ning väiksematele festivalikülalistele on oma festival — väga hoolikalt valitud programmiga Lastekurmu. Mitte batuut, vaid võrk, mitte plastikkuulid, vaid käbid — Intsikurmu tuletab meelde, et tegelik ja päris mäng saab sündida just sellega, mis loodus ja keskkond pakuvad.

Mälestades legendaarset Intsikurmu sõpra Viktor Kassi, ei puudu festivalilt tema nimeline maleala ning loomulikult on kõikide külastajate rõõmuks toidutänav, kus leiab valiku gurmeest kohalike kohvikuteni.

Intsikurmu festival toimub 4.–5. augustini.

Metsapargis astub üles ka Mari Jürjens.
Metsapargis astub üles ka Mari Jürjens. Foto: Intsikurmu festival
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles