Äripark tõotab Valgas tööstusele hoogu anda (4)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialist Mare Raid tutvustas äripargi tulevast ala, kus esialgu on vaid päikesepark, mis toodab elektrit kõrvalasuvale Atria lihatööstusele. Hoonete ehitus peaks algama tuleval kevadel.
Valga vallavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialist Mare Raid tutvustas äripargi tulevast ala, kus esialgu on vaid päikesepark, mis toodab elektrit kõrvalasuvale Atria lihatööstusele. Hoonete ehitus peaks algama tuleval kevadel. Foto: Arvo Meeks

Valka on loomisel äripark, kuhu ettevõtted saavad lasta püstitada oma soovidele ja vajadustele vastava hoone. Ettevõtmise eestvedajad soovivad arendusega piirilinna ettevõtlusele uut hoogu anda.

Äripark kerkib Metsa ja Karja tänava nurgale – paika, mille läheduses juba üksjagu olulisi ettevõtteid, veel enam aga asutusi tegutseb. Näiteks asuvad tulevase loodetava ettevõtlusmeka naabruses Valga valla üks suuremaid tööandjaid Atria Eesti AS lihatööstus, Valga Vesi AS, Valga päästekomando ja sõidukite ülevaatuspunkt.

Hiljuti kehtestati kinnistule detailplaneering, mille kohaselt jagatakse olemasolev maaüksus kuueks äri- ja tootmismaa krundiks, millele on võimalik püstitada kuni neljakorruselisi hooneid.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles