Setomaa sai uue haridus- ja kultuurijuhi

LEPM
Copy
Jana Mets töötas varem Räpina lasteaias Vikerkaar.
Jana Mets töötas varem Räpina lasteaias Vikerkaar. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Setomaa vallavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhatajana asus tööle Jana Mets, kes töötas varem Räpina lasteaia Vikerkaar õppejuhina.

Suurema osa elust hariduse ja kultuuriga seotud Mets on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Ülikooli eesti filoloogia eriala ning töötanud pärast seda õpetajana, projektijuhina, huvijuhina, täiskasvanute koolitajana kui ka õppejuhina.

«Usun, et minu varasem kogemus ja taust aitavad paremini mõista erinevate haridus- ja kultuuriasutuste rolli Setomaal. Kultuurisündmusi armastava inimesena olen korraldanud erinevaid üritusi asutusesiseselt ja ka kogukonnale. Näiteks on minu algatatud «Valguse pidu» Räpina linnas, kus pärast jõule saavad kõik enda jõulukuused linna südamesse lõkkesse tuua,» on ta enda kohta öelnud.

Vabal ajal meeldib Metsale tegeleda aiandusega, mängida lastelastega ning korjata metsast seeni ja ravimtaimi. Samuti käib ta meelsasti teatris ja külastab kontserte.

«Olen kindel, et uus töö saab olema huvitav ja vastutusrikas, ent pakub võimalusi kohtuda uute inimestega. Minu soov on Setomaa valla haridus- ja kultuurivaldkonda edasi arendada,» märgib Jana Mets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles