Tolm ajas tulekahjusüsteemi anduri häiresse

LEPM
Copy
Tulekahjusignalisatsiooni juhtseada, mis annab informatsiooni selle kohta, kus ruumis häire käivitus. Foto on illustratiivne.

Foto Arvo Meeks, Lõuna-Eesti Postimees
Tulekahjusignalisatsiooni juhtseada, mis annab informatsiooni selle kohta, kus ruumis häire käivitus. Foto on illustratiivne. Foto Arvo Meeks, Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks

Reede hommikul sai häirekeskus teate Räpina vallas asuvast tootmishoonest, kus tolm põhjustas automaatse tulekahjusignalisatsiooni süsteemi häire.

4. augusti hommikul kell 7.15 sai häirekeskus automaatse tulekahjusignalisatsioonisüsteemi (ATS) teate Räpina vallas Linte külas asuvast tootmishoonest.

Tulekahju tootmishoones õnneks ei olnud ning anduri ajas häiresse tolm. Küll aga leidsid päästjad, et mitme temperatuurianduri peale olid pääsukesed teinud pesa ning kohale on vaja kutsuda hooldusfirma.

Automaatset tulekahjusignalisatsiooni süsteemi tuleb hooldada kord kvartalis, häirete ja tõrgete korral ka tihemini. Kohe, kui on näha mingeid segavaid olukordi oma ATS süsteemis, siis tuleks sellest viivitamatult teavitada hooldusfirmat, et andurid saaksid segamatult oma tööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles