Maale kolinud pere laotab TikTokis oma elu rahva ette

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Tiktokis populaarsust kogunud Rasta Perekond Pukas oma maja ees: pereisa Martti Randma, kelle süles poeg Urmas Olevik, ning pereema Hanna-Maria Randma.
Tiktokis populaarsust kogunud Rasta Perekond Pukas oma maja ees: pereisa Martti Randma, kelle süles poeg Urmas Olevik, ning pereema Hanna-Maria Randma. Foto: Kevin Melk

Saage tuttavaks: Rasta Perekond. Selle nime all toimetavad sotsiaalmeedias kanepitee valmistajad ja omanäolised tiktokkerid. Linnast maale kolinud noored, kes näitavad netiavarustes, kuidas nad kokkavad, aga ka muud – kas või habemeajamist ja nõudepesemist.

Viimaste aastate jooksul populaarses ühismeediakeskkonnas TikTok, kus postitatakse lühivideoid, oma elu rahva ette toonud ja kamaluga kuulsust kogunud sisuloojad elavad Valgamaal Pukas. Rasta Perekond – see on rastapatsidega Martti ja Hanna-Maria Randma, nende peaaegu kahene poeg Urmas Olevik ning kolm ülisõbralikku Nova Scotia retriiverit.

«Minu esivanemad on siit pärit,» tutvustab perenaine koduaias istudes ja osutab käega maja suunas: «See oli räämas, katus lasi läbi. Kõik oli väga väsinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles