Rannakohvikus lähevad enim kaubaks friikartulid

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga Pedeli paisjärve rannakohviku üks eestvedajatest Kaarel Narro on pärit Tallinnast, aga tuli neli aastat tagasi Valga muusikakooli majandusjuhatajaks. Nüüd võttis ta vastu uue väljakutse.
Valga Pedeli paisjärve rannakohviku üks eestvedajatest Kaarel Narro on pärit Tallinnast, aga tuli neli aastat tagasi Valga muusikakooli majandusjuhatajaks. Nüüd võttis ta vastu uue väljakutse. Foto: Tiit Loim

Valgas Pedeli paisjärve ääres tegutseb juunist uue ettevõtja käe all rannakohvik. Kaarel Narro sõnul on tegu temale uue ja huvitava valdkonnaga.

Narro lausus, et kui hanke tulemused juuni alguses selgusid, hakkasid nad kohe asjaga tegelema, kuigi ametlik leping sai tehtud 21. juunist. «Kuna tegemist on suvekohvikuga, oli vaja kohe peale hakata. Õnneks tulid inimesed appi, kes aitasid selle päris hästi ära sisustada,» rääkis Narro.

Kohvikut veab Narro koos Valga kooliõpilase Mark Laari ning veel kahe abilisega. «See on mulle uus ja huvitav sektor,» lausus varem Valga muusikakoolis majandusjuhatajana töötanud mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles