Nedsaja mehed on tasapisi tõusnud külapidude kuningateks

Copy
Nedsaja Küla Bändi mehed Paul Hunt (vasakult), Toomas Valk ja Iisak Sulev Andreller on võtnud külaplatsil istet kohas, kus kümme aastat tagasi esimene kontsert anti.
Nedsaja Küla Bändi mehed Paul Hunt (vasakult), Toomas Valk ja Iisak Sulev Andreller on võtnud külaplatsil istet kohas, kus kümme aastat tagasi esimene kontsert anti. Foto: Arvo Meeks

Nedsaja külaplatsil läheb täna õhtul selliseks mölluks, mida seal enne nähtud pole ja võib-olla ei nähta ka tulevikus. Selle väikese Setomaa küla au ja uhkus – Nedsaja Küla Bänd – astub üles kohas, kus 2013. aasta suvel ansambel poolkogemata sündis.

«Mõtlesime eelmisel aastal, et juubelikontserdi ajaks on kogunenud napilt üle 500 või napilt alla 500 kontserdi,» ütleb bändi bassimees Iisak Sulev Andreller. Fakt on aga, et laupäevane šõu kannab kontsertide järjekorranumbrit 505.

«Anname kontserdi, millist me kunagi varem pole andnud. Saame ise valida, kui kaua ja mida me tahame mängida,» ütleb kitarrist Paul Hunt ja loetleb üles külalisesinejad, kes kõik seks puhuks kohale tulevad – Räpinast Tallinnani välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles