Põlva Lootospargis algas rahvusvaheline Soccer Aid suvelaager

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva Lootospargis algas rahvusvaheline Soccer Aid suvelaager 2023.
Põlva Lootospargis algas rahvusvaheline Soccer Aid suvelaager 2023. Foto: Tiiu Marran

Täna algas Põlvas, Lootospark staadionil, 7.-11.augustini kestev rahvusvaheline noorte jalgpalli suvelaager Soccer Aid 2023.

Viie laagripäeva jooksul korraldavad lastele treeninguid Newcastle United Foundation treenerid Kallum Percy ja Shayan Gazerani Inglismaalt. Välistreenereid assisteerivad klubi noortetreenerid.

Laagris osaleb üle 100 lapse sh 25 tüdrukut, lapsed on vanuse järgi jagatud nelja vanuserühma ja nooremas vanuseastmes ka tasemerühmadesse. Kõik osalejad saavad treeninguteks varustuse sh. nimelised särgid ja joogipudelid. Projekti rahastab Põlvamaa Partnerluskogu.

Jalgpalliklubi Lootos tegevjuht Indrek Käo avaldas laagri toimumise üle head meelt. «Tänavune Soccer Aid toimub kolmandat korda. Esmalt olid meie inglise partnerid Põlvas aastal 2005 ja seejärel 2013. Nüüd, enam kui kümme aastat hiljem oleme klubina oluliselt rohkem suutelised vastu võtma seda treeningutarkust ja inglise jalgpallikultuuri, mida meile pakutakse. Täname Põlvamaa Partnerluskogu, kes väärtustab rahvusvahelisi koostööprojekte ja eriti noortele suunatud kogukondlikku tegevust. Suur tänu Newcastle United Foundation juhatajale Steve Beharralile, kes ise osales 2005 aastal toimunud projektis ja kes oli käesoleva projekti käivitamisel suureks toeks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles