Lähipäevil ulatuvad õhusooja maksimumid 24 kraadini

BNS
Copy
Päike.
Päike. Foto: EVE NAABER

Keskkonnaagentuuri prognoosi järgi on lähipäevil oodata vihmahoogudega ilma ning õhusooja maksimumid ulatuvad 24 kraadini.

Neljapäeva öösel on laialdaselt selge ja sajuta ilm. Vastu hommikut lisandub saartele ja Kagu-Eestisse pilvi ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati võib olla äikest. Puhub valdavalt lõuna- ja kagutuul 3-9, saartel ja läänerannikuil puhanguti 14 m/s. Sooja on 17-21 kraadi.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 2-5, saartel kuni 9, öö hakul puhanguti 14 m/s. Sooja on 9-13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, enam on sajuhooge Eesti idaosas ja seal on ka äikeseoht. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal võib olla tugevaid puhanguid. Sooja on 18-21, Ida-Eestis kuni 24 kraadi.

Laupäeva öösel on Lääne-Eestis vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Ida-Eestis kattub taevas pilvedega ja sajab vihma, on äikese võimalus. Põhja- ja loodetuul tugevneb 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 10-13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma, on äikest, suurem on saju võimalus idapoolsetes maakondades. Puhub põhja- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 17-20, idapoolsetes maakondades kuni 22 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles