Otepää vallas on tööl uus sotsiaaltöötaja

LEPM
Copy
Monika Horn
Monika Horn Foto: Monika Otrokova / Otepää vallavalitsus

Alates augusti lagusest on Otepää vallas tööl uus sotsiaaltöötaja Monika Horn. Monika Horni teeninduspiirkonnaks on Puka piirkond.

Monika Horn on pärit Hummulist. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö korralduse erialal ning seejärel Tartu Ülikooli Pärnu kolledži teenuste disaini ja juhtimise erialal (spetsialiseerumisega sotsiaaltööle) magistrikraadiga.

Monika on töötanud sotsiaaltöötajana Õru vallas, juhtinud Tõrva Tervisekeskust ja Tõrva Haiglat, olnud Valga Haigla hoolekandeosakonna juht, kus rajas erihoolekandeteenuse. Ta on töötanud Valga väikelastekodus, tegelenud tegevusjuhendajana ning Valgamaa Kutseõppekeskuses sotsiaalvaldkonna õpetaja. Monika juhib MTÜ-d A.L.U.S., mis hetkel tegeleb peamiselt erihoolekande teenustega. Ta on Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsiooni kutseeksami hindamiskomisjoni liige.

„Mulle meeldib enda jaoks avastada uusi väljakutseid - see ei pea alati olema juhtimisalane töö, leian, et igasugune töö inimestega on huvitav ja arendav,“ sõnas Monika Horn. „Olen tegelenud väga erinevate sotsiaaltöö tahkudega ning rakendan oma teadmisi heameelega Otepää vallas.“

Sotsiaaltööspetsialisti peamisteks tööülesanneteks on isikute toimetulekuraskuste ennetamiseks, kergendamiseks või kõrvaldamiseks abi osutamise korraldamine ja sotsiaalsele turvalisusele, arengule ning ühiskonnas kohanemisele kaasaaitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles