Lähipäevil sajab mitmel pool hoovihma

BNS
Copy
Vihmapiisad aknal. Foto on illustratiivne.
Vihmapiisad aknal. Foto on illustratiivne. Foto: Gretel Juhansoo

Keskkonnaagentuuri prognoosi kohaselt jätkuvad lähipäevadel kohatised hoovihmad.

Ööl vastu reedet on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, suurem on saju võimalus saartel ja hommikul ka Lõuna-Eestis. Puhub lõuna- ja kagutuul 2-5, saartel ja läänerannikul 5-10, vastu Läänemerd puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 16 kraadi. Reede päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mõnes kohas sajab hoovihma, tihedamad on sajuhood Ida-Eestis ja seal on ka äikeseoht. Tuul on mandril nõrk ja muutliku suunaga, saartel puhub lõuna- ja kagutuul 5-10 m/s. Sooja on 17-21, Ida-Eestis kuni 24 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on Ida-Eestis vahelduva pilvisusega ilm ja sajab hoovihma. Lääne pool taevas selgineb ja on enamasti sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 9-14, rannikul kuni 17 kraadi. Laupäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 19-24 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on Ida-Eestis vahelduva pilvisusega ilm ja sajab hoovihma. Lääne pool on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-7, rannikul kuni 10 m/s. Sooja on 8-13, Ida-Eestis kuni 17 kraadi. Pühapäeva päeval on Ida-Eestis vahelduva pilvisusega ilm ja sajab hoovihma, on äikesevõimalus. Lääne pool on pilvi vähe ja ilm on sajuta. Puhub läänekaare tuul 2-7, Ida-Eestis loodetuul kuni 10 m/s. Sooja on 20-25 kraadi, sajuhoogudes on madalam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles