Tõrva tervisekeskuse ehitusel jõuti olulisse punkti

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Tõrva tervisekeskuses peeti neljapäeval sarikapidu, pärja tõid katuselt alla Tõrva vallavanem Helen Elias, tervisekeskuse juhataja Merily Boisen ja Mapri Ehitus objektijuht Kaspar Seli.

«Olen selle protsessi puhul õppinud, et ükski probleem ei jää lahenduseta. Ehitaja on meid alati aidanud väljakutsete tekkimisel korral ning oleme terve tervisekeskuse perega neile väga tänulikud,» kiitis Merily Boisen.

Mapri Ehitus Lõuna-Eesti valdkonna juht Tarmo Siimsaare rääkis, et kui käia Tõrvas ringi, on näha, et areng toimub iga päevaga. «Üks märksõna võiks olla, et Tõrva hoolib, sest panustatud on palju spordirajatistesse ning elukeskkond on muudetud kõigile väga meeldivaks. Usun, et inimesed tajuvad, kuidas nende kodukohta väärtustatakse,» sõnas Siimsaare.

«Tõrva valla elanikele on tänapäevane tervisekeskus pikalt oodatud objekt, mille ettevalmistused on võtnud küll omajagu aega, kuid on viimaks käega katsutav,» lisas vallavanem Helen Elias.

Tervisekeskuse esimesele korrusele plaanib kolida Tõrva vallavalitsuse sotsiaalosakond, teisele ja kolmandale korrusele saavad kaasaegsed ruumid pere- ja eriarstid. Lisaks on planeeritud mõni ruum väljarentimiseks, mida saavad kasutusele võtta teised terviseedendusega seotud teenusepakkujad.

Tõrva tervisekeskuse ehitustööd lõppevad selle aasta detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles