JALAGA AKNASSE Pihkva ägab laamendajate käes (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Pihkvas ümber lükatud bussiootepaviljon
Pihkvas ümber lükatud bussiootepaviljon Foto: Vene siseministeeriumi Pihkva oblasti pressitenistus

Pihkvas lõhuti lõppeval nädalal mitmel autol aknaklaasid ja lõigati läbi rehvid ning ööl vastu pühapäeva lükati purustaval moel ümber bussipeatuse paviljon.

Sotsiaalmeedias avaldatud videos on näha, kuidas kaks noormeest tulevad ööl vastu reedet kella 3.22 ajal mööda Vladimirskaja tänavat ning üks neist virutab tee serva pargitud sõiduauto juhiukse akna jalaga puruks. Noormehed lahkuvad joostes. Sündmust pealt näinud kaks kortermaja ees istunud meest juhtunule ei reageerinud.

Reede hommikul ilmnes, et Rodina mikrorajoonis lõhuti öösel ära vähemalt kolme auto aknad, torgati rehvid läbi ning visati läbi purustatud akna asju autodesse.

Vene siseministeeriumi Pihkva oblasti pressiteenistus andis teada, et politseis vaadatakse üle valvekaamerad ning tegeletakse asjaosaliste tuvastamisega.

Laamendamine Pihkvas sai jätku ööl vastu pühapäeva, kui Kommunalnaja tänaval lükati ümber bussipeatuse klaaspaviljon. Selle tulemusel oli paviljoni raam saanud kahjustada ning klaas purunenud.

Ka selle juhtumi lahendamise osas loodab politsei valvekaamerate jäädvustustele.

Pole võimatu, et rünnaku ootepaviljoni vastu panid toime inimesed, kes laupäeva õhtul ammutasid vaprust Pihkvas toimunud kontserdil nimega «Русское лето. ZаРоссию».

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles