Värskasse tuleb senisest mitu korda suurem pood

Mati Määrits
, reporter
Copy
Senist poehoonet ootab ees lammutamine.
Senist poehoonet ootab ees lammutamine. Foto: Arved Breidaks

Vaid üheainsa poega jäänud värskalastele terendab lootus käia edaspidi ostlemas senisest mitu korda suuremas Coopi Konsumis, pikalt rahvast teeninud senist kauplusehoonet aga ootab ees lammutamine.

Coop Põlva juhatuse esimehe Kristo Andersoni sõnutsi võetakse pärast kaubandusasutuste kolimise lõpuleviimist Põlvas järgmisena ette uue Konsumi rajamine Värskasse. «Selle projekteerimine juba käib. Uus pood tuleb samasse kanti, ostsime seal ühe eramaja ära. Detailplaneeringu tegime eeldusel, et vald vahetab meiega praeguse kinnistu ja turuplatsi ära, mis võimaldab tahapoole ehitada enam-vähem samasuguse Konsumi, nagu on Kanepis. Kui projekteerimine läbi saab, saame hakata vaatama, kui palju see meie jaoks maksma võib minna, ja kui kõik hästi läheb, loodame järgmisel aastal asuda ehitama.»

Senine poehoone lammutatakse. «Aga tänu maadevahetusele saab vana pood jätkata nii kaua, kuni uus Konsum lahti tehakse. Tahan kiita Setomaa vallavalitsust igati ettevõtjat toetava lähenemise ja asjaajamise eest,» märkis kaubandusjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles