Konverentsil osalejad otsivad mööblitootmise uut narratiivi

LEPM
Copy
Tootmine aktsiaseltsis Wermo. Foto on illustratiivne.
Tootmine aktsiaseltsis Wermo. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel peetakse Mulgi Elamuskeskuses Eesti mööblitootjate aastakonverentsi, mille fookus on mööblitööstuse aktuaalsetel teemadel ja tulevikuväljavaadetel.

Konverentsil «Mööblitootmise väljakutsed 2023» pööratakse esmakordselt tähelepanu küsimusele, kas keskkonnasõbralikust mööblitootmisest võiks saada Eesti mööblitootmise uus narratiiv. Lisaks saavad osalejad osa praktilisest töötoast teemal «Kes on tisler?»

Konverents toob osalejateni ülevaate majanduskeskkonnast ja selle pakutavatest kasvuvõimalustest, arutelud keskenduvad tulevikumaterjalidele ning e-kaubanduse väljakutsetele. Esinejateks on peamiselt kogenud ettevõtjad, kes jagavad oma isiklikke kogemuslugusid roheliste algatuste elluviimisest, keskkonnamõju hindamisest ning keerukate olukordade lahendamisest.

Ekspositsioonialal tutvustavad oma tooteid ettevõtted ja organisatsioonid. Muuhulgas näeb koostööroboteid, kes simuleerivad päris töid nagu lihvimine ja laseriga markeerimine ning tervitusjoogi pakkumine.

Juba viiendat korda toimuv augustikuine konverents pakub võimalust mitte ainult osa saada konverentsiprogrammist, vaid ka külastada tootmisettevõtteid.

Konverentsi korraldavad Kagu-Eesti Puiduklaster, Eesti Mööblitootjate Liit ja Võrumaa Kutsehariduskeskuse kompetentsikeskus TSENTER.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles