Põlvamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Üles astub ka Karl-Erik Taukar oma ansambliga.
Üles astub ka Karl-Erik Taukar oma ansambliga. Foto: Dmitri Kotjuh

Kanepis tuleb perepäev

Kanepi staadionil on laupäeval tulemas suve lõpu perepäev.

Kanepi noortekeskus on koostöös Kanepi seltsimajaga kokku kogunud põnevad tegevused: lõbutseda saab batuudil, avatud on pop-up-noortekas, kus saab tutvuda huviringidega, sõita ponidega ja palju muud, antakse valla kodulehel teada.

Samuti avab kolmandat korda oma uksed Kanepi valla noortekohvik. Kampa võeti ka Kanepi valla spordijuht, et tähistada liikumisaastat.

Perepäev on korraldajate teatel seega täis liikumist, kunsti, muusikat, võistlusmomente, uusi avastusi, lusti, koostegemist ja muidu muhedat äraolemist. Ennelõunase programmi pikkuseks on planeeritud neli tundi.

Kell 19 avab staadion väravad aga suvelõpu kontserdiks. Lavale astuvad Renate ja Karl-Erik Taukari bänd. Kui päeva esimese poole tegevused on tasuta, siis kontserdile pääsuks tuleb lunastada pilet.

Staadionialalt leiab ka installatsioone, Võrtsjärve kaldalt aga põnevaid toiduelamusi. LEPM

Tublid haridustöötajad ootavad tunnustamist

Kanepi vald tunnustab taas valla haridustöötajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks ning kelle tegevus on positiivselt mõjutanud haridusasutuste ja Kanepi valla arengut.

Tunnustust jagatakse sellelgi aastal seitsmes kategoorias. Teistest veidi erilisem on elutööpreemia, mille mullu sai Sirje Tamm. Samuti selguvad aasta õpetaja, noor õpetaja, hariduse sõber, hariduse tegu, lasteaiaõpetaja ja haridusasutuse töötaja.

Kandidaatide esitamise õigus on haridusasutuse juhtkonnal, haridusasutuse töötajal, õpilastel ja lapsevanematel või teistel Kanepi valla inimestel. Ettepanekuid saab esitada SPOKU keskkonnas oleva e-vormi kaudu 10. septembrini. Tunnustused antakse üle valla õpetajate päeva üritusel. LEPM

Räpina valda tehakse uus bussipeatus

Räpina valla elanik pöördus hiljuti vallavalitsuse poole sooviga, et vallas asuvasse Pääsna külla rajataks bussipeatus. Peatus võimaldab Pääsna küla ja Viluste kooli vahelise bussiühenduse koolis käivale lapsele.

Ettepanek otsustati rahuldada. Kooskõlastus selleks saadi ka Kagu ühistranspordikeskuselt.

Seega rajatakse Reo-Pääsna-Pindi tee teisele kilomeetrile tee vasakule poolele ootekojata ja ooteplatvormita, kuid liiklusmärgiga tähistatud ühissõiduki peatus nimega Pääsna. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles