Serviti võitis koduse käsipalliturniiri

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Turniiri parim tiim oli Serviti.
Turniiri parim tiim oli Serviti. Foto: Merlin Raudkett/Põlva Serviti

Rahvusvaheline käsipalliturniir Põlva Cup vallutas kolmeks päevaks taas Põlva. 15. korda peetud turniiril osalesid Eesti klubid Põlva Serviti, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja SK Tapa, Läti meeskond Dobele Tenax ning Leedu võistkond HC Amber.

Juba reedesel avapäeval oli Serviti mõlemas matšis võidukas: alistati nii Kehra kui ka Tapa võistkond. Kehra meeskonnast oldi paremad 29: 24. Serviti resultatiivseimad mängumehed olid Jürgen Rooba ja Stanislav Kholodiuk viie väravaga. SK Tapa tiimi võideti 30: 24. Sel korral oli Serviti suurim väravakütt Sander Sarapuu kaheksa väravaga.

Serviti jätkas võidukursil ka järgmisel päeval, kui vastaseks oli HC Amber. Poolaeg pandi purki kindla 17: 10 eduseisuga ja mäng võideti skooriga 32: 25. Resultatiivseim oli Serviti mängumeestest Jürgen Rooba kaheksa väravaga.

Juba reedesel avapäeval oli Serviti mõlemas matšis võidukas: alistati nii Kehra kui ka Tapa võistkond.

Viimasel turniiripäeval peetud finaalis kohtusid Serviti ja Läti klubi Dobele Tenax. Esimene poolaeg oli pingeline ja seda tõendas ka skoor 11: 11, kuid 60 minuti täis tiksudes jäi peale korraldajaklubi Serviti tulemusega 28: 25. Serviti edumaad kasvatas enim Stanislav Kholodiuk kuue väravaga. Nii tuli Serviti taas Põlva Cupi võitjaks ja Dobele Tenax teisele kohale.

Serviti osales turniiril koosseisus Andero Viljus, Stanislav Kholodiuk, Hendrik Varul, Arturs Meikšans, Jass Einassoo, Alfred Timmo, Eston Varusk, Aron Saarna, Joonas Vassiljev, Jürgen Lepasson, Sander Sarapuu, Jürgen Rooba, Henri Sillaste, Kermo Saksing, Karlis Kalk, Tõnis Kase ja Mathias Rebane. Treeneritena olid tavapäraselt ametis Kalmer Musting ja Rein Suvi, füsioterapeudina Allar Lamp.

Pronksile võitles end HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles