Tantsukool pidutseb Nublu ja Gameboy Tetrisega

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
JJ-Streeti tantsuetendus toimub ka tänavu Alexela kontserdimajas.
JJ-Streeti tantsuetendus toimub ka tänavu Alexela kontserdimajas. Foto: JJ-Street

Kes on kuulnud Eestis tänavatantsust, on suure tõenäosusega kuulnud ka JJ-Streeti tantsukoolist, mis on 20 aastaga Joel Juhi eestvedamisel kasvanud paari inimesega trupist üheks suurimaks noorteorganisatsiooniks.

20 aastat on olnud keeruline teekond läbi ilu ja valu, kuid 14. oktoobril tuuakse see lugu Tallinnas Alexela kontserdimajas lavale koos tuntud hiphopiartistidega.

Eesti kaardil ei ole palju piirkondi, kus JJ-Street tänavatantsu ei edendata. Lõuna-Eestis tegutseb kool Põlvas, Räpinas, Valgas ja Võrus.

Oktoobrikuu etendusega jutustatakse Streetshow’ pealavastaja Brita Kikase sõnul lugu, kuidas röövikust kasvab kaunis liblikas ehk kuidas hiphopikultuuri üks osa Eestis alguse sai ning tänasesse päeva on jõudnud.

Lisaks on Alexela kontserdimajas näitus, kus saab oma silmaga vaadata ajaloolisi esinemiskostüüme, rekvisiite ja muid põnevaid asju ning nautida kõige olulisemaid hetki tantsukooli tegevusest.

Koos tantsijatega astuvad üles räpparid Nublu ja ​Gameboy Tetris. Nemad pole aga ainsad, kes räppima hakkavad, sest ka Joel Juht ise teeb koos MC Culpasega üllatusesinemise. Kõigi artistidega koos sünnib šõu, mida pealavastaja sõnul näebki vaid see üks kord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles