Võru läheb programmeerimiskooli rajamisega edasi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Programmeerimine.
Programmeerimine. Foto: Joe Raedle / AFP

Võru linn soovib rajada programmeerimiskooli kood/Jõhvi filiaali, avades linnas 2025. aasta sügisest programmeerimisõpet pakkuva kooli.

Võru linnavolikogu kolmapäevasel erakorralisel istungil otsustati osaleda partnerina Riigi Tugiteenuste Keskuse poolt väljakuulutatud atraktiivse piirkondliku ettevõtlus- ja elukeskkonna meetme taotlusvoorus kood/Võru programmeerimiskooli rajamise projektiga.

Projekti kestvus on kuni 36 kuud ning projekti eeldatav kogueelarve kuni 3,2 miljonit eurot, sellest Võru linna omafinantseering on kuni 617 200 eurot.

Konkreetne eesmärk on rajada Tartu tänav 25 hoonesse kooli õpperuumid, esindussaal ja lift, F.R. Kreutzwaldi tänav 16 hoonesse majutuskohad ning hankida vajalik sisustus ja tehnika.

Taotleja ja juhtpartner on SA Võrumaa Arenduskeskus ning partnerid Võru linn ja Mittetulundusühing Tuleviku Tehnoloogiaharidus. Võru linn kohustub tagama endale kuuluva ja projekti tulemusel loodud vara avaliku kasutuse vähemalt viieks aastaks pärast projektile lõppmakse tegemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles