Nursipalu meest ajasid vihale elektrifirma vajakajäämised

Mati Määrits
, reporter
Copy
Möödunud nädalal Lõuna-Eestis möllanud torm viis paljudest kodudest voolu ja tekitas elektrifirmale rohkesti tööd. Kohati takerdus ka info liikumine.
Möödunud nädalal Lõuna-Eestis möllanud torm viis paljudest kodudest voolu ja tekitas elektrifirmale rohkesti tööd. Kohati takerdus ka info liikumine. Foto: Arvo Meeks/Lõuna-eesti Postimees

Kolm ööpäeva elektrita olnud Mart Tulev on pahane eelkõige selle pärast, miks ei hoiatanud Elektrilevi selle eest, et katkestus võib kesta pikemalt kui päev. Samuti ei saanud ta SMS-teavitusi ning abi polnud ka rakendusest Maru.

«See Elektrilevi teavitamine ei kõlba mitte kuskile,» leidis Tulev, kelle Nursipalus asuv elamine oli vooluta kolm ööpäeva. «Neljapäeva õhtul läks vool ära ja reede hommikul andis automaatvastaja teada, et katkestustest Rõuge, Antsla ja Setomaa vallas ollakse teadlikud ning elektrivarustus taastatakse päeva jooksul. Jõudis õhtu kätte, midagi aga ei olnud muutunud.»

Igaks juhuks oli mees selleks ajaks varunud ühe tuttava käest juba generaatori. «Kui ma seda ei oleks endale otsinud, oleks kogu sügavkülmas olnud kraam prügimäele jõudnud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles