Selgunud on Valgamaa aasta õpetaja konkursi nominendid

LEPM
Copy
Riikliku elutööpreemia saamiseks esitati Valgamaalt Tõrva gümnaasiumi aastaid juhtinud Ivar Hanvere (fotol) ja Pilve Kängsepp Keeni põhikoolist.
Riikliku elutööpreemia saamiseks esitati Valgamaalt Tõrva gümnaasiumi aastaid juhtinud Ivar Hanvere (fotol) ja Pilve Kängsepp Keeni põhikoolist. Foto: Tõrva vallavalitsus

Valgamaa aasta õpetaja konkursi raames esitati üheteistkümnes kategoorias kokku 47 kandidaati, kelle seast valis hindamiskomisjon välja iga kategooria nominendid ning laureaadid.

Aasta lasteaiaõpetaja nominendid on Otepää lasteaia õpetaja Aive Tämm, Valga lasteaia Kaseke liikumisõpetaja Kätlin Bundsen ning Valga lasteaia Buratino õpetaja Külli Pelska.

Aasta klassiõpetaja nominendid on Tõrva gümnaasiumi klassiõpetaja Anneli Pähklamäe, Lüllemäe põhikooli klassiõpetaja Heidi Kõvask ning Valga põhikooli algõpetuse õpetaja Kairi Voode.

Aasta klassijuhataja nominendid on Valga põhikooli inglise keele õpetaja Jane Koemets, Valgamaa kutseõppekeskuse õpetaja, sotsiaalpedagoog Janika Ploom ning Tõrva gümnaasiumi inglise keele õpetaja Maris Jaama.

Aasta põhikooli aineõpetaja nominendid on Hummuli põhikooli inglise keele õpetaja Elena Kõverik, Tsirguliina kooli inglise ja vene keele õpetaja Olga Sturm ning Valga põhikooli loodusõpetuse ja bioloogiaõpetaja Tiivi Rüütel.

Aasta gümnaasiumiõpetaja nominendid on Valga gümnaasiumi füüsikaõpetaja Katrin Timakova ja Tõrva gümnaasiumi vene keele õpetaja Talvi Must.

Aasta kutseõpetaja nominendid on Valgamaa kutseõppekeskuse teeninduse valdkonna kutseõpetaja Maris Rõõm ja Valgamaa kutseõppekeskuse tehnika, tootmise ja ehituse valdkonna juhtõpetaja Vidrik Ugur.

Aasta tugispetsialisti nominendid on Valga põhikooli õpilasnõustaja, SPIN koordinaator Kat Podens ning Tsirguliina kooli sotsiaalpedagoog Kristiina Värnik.

Aasta huvialaõpetaja nominendid on Valga Jaanikese kooli näiteringi juhendaja Külli Alumäe, Valga Jaanikese kooli koreograaf Vadim Šemeljov ning Tsirguliina koolis ja Valga muusikakoolis pilliõpet andev Vladimir Minski.

Aasta õppeasutuse juhi nominent on Valga lasteaia Kaseke õppealajuhataja Maarja Viks.

Aasta hariduse sõber nominendid on vabakutseline tantsija, laulja, peojuht ja lavastuste läbiviija Ivar Lett ning Maritta Pillaroo, Marje Liigus ja Ülle Pillaroo Kaagjärve mõisast.

Valgamaa aasta õpetaja nominendid on Tõrva gümnaasiumi klassiõpetaja Anneli Pähklamäe,Valga gümnaasiumi füüsikaõpetaja Katrin Timakova ning Tõrva gümnaasiumi inglise keele õpetaja Maris Jaama.

Riiklikule haridustöötaja elutööpreemiale esitati Valgamaalt Ivar Hanvere Tõrva gümnaasiumist ja Pilve Kängsepp Keeni põhikoolist.

Valgamaa aasta õpetaja konkursi laureaadid selguvad 28. septembril toimuval tänuõhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles