Päevatoimetaja:
Tiit Loim

Saunameister pani nurgakivi uuele tootmishoonele

Copy
ASi Võru Hallid tegevjuht Eimar Hallop (vasakult), Ecosauna Project OÜ juhatuse liige Marek Kamla ning ehitusjärelevalvet tegev Taavi Koha K-Vision OÜst on valmis kapslit uue tootmishoone nurka asetama.
ASi Võru Hallid tegevjuht Eimar Hallop (vasakult), Ecosauna Project OÜ juhatuse liige Marek Kamla ning ehitusjärelevalvet tegev Taavi Koha K-Vision OÜst on valmis kapslit uue tootmishoone nurka asetama. Foto: Mati Määrits

Samal ajal kui paljud Eesti puidutöötlusettevõtted tõmbavad oma tegemisi koomale, pani Põlva külje all ümarsaunu ja kümblustünne valmistav Ecosauna Project OÜ nurgakivi uuele tootmishoonele.

«Uus tootmishoone on vajalik, et suudaksime anda suuremaid mahte,» selgitas firma juhatuse liige Marek Kamla. Eeltöötluse majja tulevad tema sõnutsi höövelpingid, freesid ja CNC freespink, senine tootmishoone jääb komplekteerimise ja pakkimise tarbeks.

«Oleme praegu osalt Põlvas rendipinnal. Pärast uue hoone valmimist saame osa rendipinda ära anda ja tuua kogu saunatootmise ühte kohta,» lisas juhataja.

Tagasi üles