Mulgimaal peeti esmakordselt meistrivõistlusi 3x3 korvpallis

LEPM
Copy
Mulgimaal peeti esmakordselt meistrivõistlusi 3x3 korvpallis.
Mulgimaal peeti esmakordselt meistrivõistlusi 3x3 korvpallis. Foto: Annika Saar

Sel suvel toimusid esimest korda Mulgimaa ajaloos 3x3 korvpalli meistrivõistlused. Turniiril oli kolm etappi, mis toimusid juunis, juulis ja augustis.

Esimene etapp toimus Karksi-Nuia paisjärve parklasse rajatud väljakutel, kus osavõtt osutus oodatust väiksemaks. Võistlustulle astusid ainult BC Nuia ja BC Viljandi. Mängiti kokku kolm mängu millest kaks võitis BC Nuia ja sellega ka etapi. BC Nuia eest mängisid Rainar Kõiv, Joonas ja Jaagup Russak ja Taivo Saar.

Teisel etapil Abja-Paluojas oli osavõtjaid esialgu viis, kuid kohale jõudis ainult kolm võistkonda. Lisaks BC Nuia ja BC Viljandile oli ka kohalik võistkond BC Abja-Paluoja. Mängiti kaks ringi ja seekord sai võidu BC Viljandi (koosseisus Martin Oksa, Egert Erm, Aleksander Rink, Richard V) BC Nuia ja Abja – Paluoja ees.

Kolmas etapp ja finaalmäng toimus Tõrva avatud noortekeskuse väljakutel, kus võistlustulle asus neli võistkonda.

Mängiti omavahel läbi ja kaks paremat mängisid etapil esikohale ja kaks alumist poodiumi kolmandale kohale. Etapil võitis kõik kohtumised BC Vennad koosseisus Joonas, Jaagup ja Joosep Russak, kes alistasid esikoha mängus 21:16 BC Valgamaa (Brendon Paidra, Erik Kerk, Janek Kerk, Märten Punt)

Kolmanda koha mängus alistas BC Nuia 21:14 Tõrva Loitsu (Janek Pisartsik, Taavi Vahi, Rait Taul, Kalle Mardim).

Tõrva etapil kolmanda koha saanud BC Nuia tuli kokkuvõttes esimeseks Mulgimaa Meistriks 3x3 korvpallis koosseisus Rainar Kõiv, Priit Oks ja Taivo Saar. Meistri karika sai ka Joonas Russak, kes kahel esimesel etapil esindas BC Nuia võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles