Graanul Invest avas Lõuna-Eestis uue väljastuspunkti

LEPM
Copy
Graanuleid saab nüüd soetada ka väljastuspunktist
Graanuleid saab nüüd soetada ka väljastuspunktist Foto: Arvo Meeks

Graanul Invest laiendas sel nädala pelletite müüki Lõuna-Eestis ning avas oma Osula tehase juures pelletite väljastamise punkti, see tähendab, et lisaks internetipoe üle-Eestilisele tarnele, on pelleteid võimalik osta Lõuna-Eestis ka oma transporti kasutades.

«Eesti pelletite turg on peale kevadsuviseid kõrghetke ja suve teisele poolele omast vaiksemat perioodi taas hoogu kogumas. Mida parem on Eesti kaetus väljastuspunktidega, seda soodsamaks kujuneb ka pelletite transpordi hind kliendi jaoks,» selgitas Graanul Investi väikepaki müügijuht Maida Insler pressiteates.

Seni olid sarnased kohalikud väljastuspunktid avatud Tallinnas, Helmes ja Ebaveres. Kokku on Graanul Investil Eestis neli pelletitehast: Imaveres, Helmes, Ebaveres ja Osulas. Kui seni olid 15-kilogrammiste premium pelletite väikepakkide pakkeliinid Ebaveres ja Helmes, siis alates septembrist pakitakse neid ka Osulas.

Graanul Investi gruppi kuulub kokku 12 pelletitehast Baltimaades ja USA-s, kuus soojuse ja elektri koostootmisjaama Eestis ja Lätis ning neli puitlastilaeva. Grupis töötab üle 500 inimese. Ettevõte suuromanik on USA varahaldusettevõte Apollo Global Management.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles