Spordinädalale annab hoogu üle 700 liikumisürituse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Spordinädala avaüritus 2019. aastal Tallinnas Rotermanni kvartalis
Spordinädala avaüritus 2019. aastal Tallinnas Rotermanni kvartalis Foto: Konstantin Sednev

Tänavune spordinädal leiab aset 23.-30. septembrini ja selle põhisõnum on «Liikujad võidavad!». Registreeritud on juba üle 700 liikumisürituse üle Eesti kokku rohkem kui 133 000 osaluskorraga.

«Spordinädal saab teoks üheksandat korda ning see on läbi aastate aina enam populaarsust kogunud,» ütles SA Liikumisharrastuse Kompetentsikeskus projektijuht ja spordinädala koordinaator Renna Nelis. Ta lisas, et kui algusaastatel oli kavas 800–900 üritust, siis mullu peaaegu 1200.

«Spordinädala sisustavad Eesti inimesed ja organisatsioonid ise. Seega saab igaüks meist oma kodukohas – mistahes Eesti piirkonnas – ellu kutsuda oma liikumisalgatuse,» märkis Nelis.

Osalema on oodatud kõik soovijad olenemata vanusest, soost või füüsilistest võimetest, korraldades endale, oma sõpradele, kogukonnale või kolleegidele kas tervise-, matka- või lihtsalt aktiivse puhkuse päeva. «Spordinädalasse sobivad ideaalselt ka loengud, töötoad, seminarid ja konverentsid liikumis- ja tervisealase teadlikkuse tõstmiseks,» ütles Nelis.

Liikumisüritusi saab registreerida spordinädala kodulehel hiljemalt 22. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles