Ametist lahkuv vallaarhitekt: mul on keeruline siit ära minna

Tiit Loim
, reporter
Copy
Jiri Tintera lausus, et 10 aastat on vallaarhitektile ühes kohas tegutsemiseks paras aeg. «Kui ma nüüd ei prooviks, siis 10 aasta pärast olen juba üle 50, äkki nad enam mind ei tahagi,» viitas ta uuele töökohale.
Jiri Tintera lausus, et 10 aastat on vallaarhitektile ühes kohas tegutsemiseks paras aeg. «Kui ma nüüd ei prooviks, siis 10 aasta pärast olen juba üle 50, äkki nad enam mind ei tahagi,» viitas ta uuele töökohale. Foto: Arvo Meeks

Valgas üle kümne aasta töötanud vallaarhitekti Jiri Tintera viimane tööpäev on 15. oktoober. Seejärel suundub ta Tartu linnaarhitektiks. Tintera sõnul on tal emotsionaalselt raske Valgast ära minna, ent uuel töökohal näeb ta rohkem võimalusi arenguks.

Olete 10 aastat just kui Valga arengu sümbol olnud. Kuidas see lahkumine nüüd siis juhtus?

Ma ei lähe Valgast ära seetõttu, et ei tunneks end siin vajalikuna või et mul oleks mingi probleem. Vastupidi, mulle on Valga kümne ja poole aasta jooksul muutunud väga omaks ja oluliseks kohaks. Mul on emotsionaalselt keeruline siit ära minna. Tundsin aga, et see kümneaastane periood paratamatult paneb mõtlema perspektiivist, mis sind ees ootab, ja sellest, kuhu tahad areneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles