Põlva kortermajal puudub ligipääs avalikule teele (3)

Martin Erik Maripuu
, suvereporter
Copy
Piiri 2 ühistu on sulgenud ligipääsu naabermajale, mille elaniku Ilmar Tageli sõnul ei ole normaalne, et majaelanikel puudub võimalus pääseda avalikule teele.
Piiri 2 ühistu on sulgenud ligipääsu naabermajale, mille elaniku Ilmar Tageli sõnul ei ole normaalne, et majaelanikel puudub võimalus pääseda avalikule teele. Foto: Martin Erik Maripuu

Põlvas asuva Piiri 4 kortermaja elanikud on pidanud pikka aega kasutama koju pääsemiseks kõrvalmaja juurde kuuluvat teed, sest nende majal elamust vähem kui saja meetri kaugusel olevale avalikule teele ligipääsu pole.

Piiri 4 kortermajas selle valmimisest saadik elanud Ilmar Tageli hinnangul ei ole olukord normaalne. Tema sõnul oli maja ehitamise ajal juurdepääsutee olemas, kuid kui valmisid teised hooned, kanti see Piiri 6 katastriüksusse. Piiri 6 kortermajal on seega selliseid teid lausa kaks.

Et majal oma juurdepääsutee puudub, selgus 18 aastat tagasi hargnema hakanud sündmuste valguses. 2005. aastal sulgesid esmalt naabruses asuva Piiri 2 kortermaja elanikud lilleklumpidega nende maja eest ligipääsu kõrvalmaja elanikele. «Need klumbid tõkestavad meie maja elanike pääsu Piiri 2 eest Piiri tänavale siiani,» märkis Tagel. Piiri 4 elanikud olid sunnitud hakkama kojusõiduks kasutama Piiri 6 esist teed.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles