Jooksusarjas lõi kaasa pea pool tuhat osalejat

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Viimase osavõistlusena kavas olnud Valga-Valka jooksu meeste põhiklassi kuus paremat: Joosep Perv (vasakult), Arnis Ozolinš,
Agnis Stulpinskis, Markko Gerassimov, Richards Linds ja Daniels
Šimanecs. Perv tuli ka sarja üldvõitjaks.
Viimase osavõistlusena kavas olnud Valga-Valka jooksu meeste põhiklassi kuus paremat: Joosep Perv (vasakult), Arnis Ozolinš, Agnis Stulpinskis, Markko Gerassimov, Richards Linds ja Daniels Šimanecs. Perv tuli ka sarja üldvõitjaks. Foto: Valgamaa Spordiliit

Valgamaa jooksusari, mis käesolevast aastast kannab selle ellukutsuja mälestuseks Rein Leppiku nime, on tänavuseks aastaks läbi. Kokku osales selles tänavu 485 jooksusõpra.

«Suur osalejate arv näitab, et jätkuvalt on tegemist väga populaarse liikumisürituse ja võistlussarjaga,» tõdes võistlust korraldava Valga Spordiliidu tegevjuht Tiit Kattai.

Tänavu koosnes spordisündmus kaheksast võistlusest Valgamaa eri piirkondades: Hummulis, Hellenurmes, Lüllemäel, Iigastes, Pukas, Räbikülas ja Tõrvas. Sarja lõpetas Valga-Valka rahvajooks, mis oli 263 osavõtjaga ka kõige populaarsem. Sellel osales ka tugevaid võistlejaid Lätist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles