Päevatoimetaja:
Kersti Kond

Piirkonna restoranid valmistuvad Otepää Maitseteks

Copy
Piirkonna restoranid valmistuvad Otepää Maitseteks.
Piirkonna restoranid valmistuvad Otepää Maitseteks. Foto: Riina Savisaar

Menukas toidufestival Otepää Maitsed toimub sellel sügisel 12.–22. oktoobril. Osalevad restoranid teevad selleks vilkalt ettevalmistusi.

19. septembril käisid Otepää Maitsetel osalevad restoranid koos oma meeskondadega Raplamaal Ööbiku talus Eesti tippkoka Ants Uustalu juures inspiratsioonikoolitusel.

Restoranide kokad valmistasid kohapeal 5-käigulise menüü, mida kõik osalejad said nautida. Köögis ammutati uusi teadmisi ning praktilisi oskusi. Jagati kogemusi ning saadi inspiratsiooni Otepää Maitsete menüüde tarbeks. Teenindajad ja toidukohtade juhid osalesid Romet Naela meeskonnakoolitusel, kus õpiti kvaliteetset ning kliendisõbralikku teenindust.

Toidufestivalil Otepää Maitsed osaleb sellel aastal seitse piirkonna toidukohta: Edgari Trahter, GMP Pühajärve Restoran, Munaka Resto, Pühajärve Spa ja Puhkekeskus, Sangaste Rukki Maja, Ugandi Resto ja uustulnukana Vidrike Külamaja.

Märksõnad

Tagasi üles