Direktori pikad päevad: enne kooli tuleb kitsed lüpsta

Tiit Loim
, reporter
Copy
«Soovitan kõigile seda ametit,» lausus Lüllemäe põhikooli uus direktor Mart Kase. «Ja peene tuleviku juhi koolituse asemel tule põhikooli direktoriks maale, saad selle kõik esimese
nädalaga kätte.»
«Soovitan kõigile seda ametit,» lausus Lüllemäe põhikooli uus direktor Mart Kase. «Ja peene tuleviku juhi koolituse asemel tule põhikooli direktoriks maale, saad selle kõik esimese nädalaga kätte.» Foto: Arvo Meeks

Lüllemäe kooli uus direktor Mart Kase on tegev olnud väga erinevates valdkondades teatrist talupidamiseni. Nüüdne amet on talle omamoodi missioonitöö, võimalus ühiskonnale oma panus tagasi anda.

Sellest sügisest Valga vallas asuvat Lüllemäe kooli juhtival Kasel on kiire aeg. Dokumendid vajavad täitmist, aruanded esitamist, õpetajate koormused paika saamist. Ilusat ilmagi tuleb ära kasutada. Juba on lastega käidud rabamatkal ja seenel, õunamahlagi tehtud.

«Ma ei saa seda ametlikult kinnitada, aga kuna Valgamaa ja Hiiumaa on kõige metsasemad Eesti maakonnad ja Lüllemäel on igas suunas mets, on väga võimalik, et Lüllemäe põhikool on maailma kõige metsasem eestikeelne kool. Nii palju kui võimalust on, peaks seda ära kasutama,» rääkis Kase. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles