Nädala alguses jääb õhusoe alla 20 kraadi

LEPM
Copy
Vaarikad.
Vaarikad. Foto: Tomi Saluveer

Soojalt alanud sügis jätkub järgmise nädala esimeses pooles veidi alla kahekümne kraadi jäävate päevaste õhutemperatuurimaksimumidega

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib nõrka vihma sadada. Paiguti on udu. Puhub edela- ja läänetuul 4–9, rannikul puhanguti 12, põhjarannikul kuni 15 m/s. Pärast keskööd tuul järk-järgult nõrgeneb ja pöördub läänekaarde 2–8 m/s. Sisemaal on tuul vastu hommikut nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 6–10, rannikul kuni 15 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 3–9, pärastlõunal Lääne-Eesti saarte rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 16–18 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 7–11, rannikul kuni 16 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhtu poole tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Sooja on 16–19 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hommikul võib Lääne-Eesti saartel kohati hoovihma sadada. Puhub lõunakaaretuul 3–9, hommikul pöördub tuul kagusse ja tugevneb Lääne-Eesti saartel puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 5–10, rannikul kuni 15 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub kagutuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 17–20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles