Kõrgema hinnaklassiga kaup viis mööblitootja ostumahu vähenemiseni

Vahur Joa
, ajakirjanik
Copy
Wermo tegevjuht Raul Vene rääkis, et üldine turuolukord mööblisektoris on eelnevate aastate tõusust hoogu maha võtmas ja vaikselt jõudmas 2019. aasta tasemele.

 
Wermo tegevjuht Raul Vene rääkis, et üldine turuolukord mööblisektoris on eelnevate aastate tõusust hoogu maha võtmas ja vaikselt jõudmas 2019. aasta tasemele.  Foto: Arvo Meeks

Praegu, mil puidutööstuses on rasked ajad ning töötajaid koondatakse, seisab Võrumaal asuv firma Wermo AS silmitsi teise probleemiga - nad toodavad enda kliendisegmenti arvestades liialt kallist mööblit.

Firma tegevjuht Raul Vene rääkis, et üldine turuolukord mööblisektoris on eelnevate aastate tõusust hoogu maha võtmas ja vaikselt jõudmas 2019. aasta tasemele. «Mööblit ostetakse, kuid selle puhul keskendutakse pigem odavamale otsale. Kuna Wermo odavat nn mahutoodet ei tooda on ka meie tooteklassis märgata ostumahu vähenemist,» sõnas Vene.

Tegevjuht sõnas, et nende firma toodab keskmisest kõrgema hinna-kvaliteedi klassis elukondlikku mööblit. Peamised tooted on spoonitud mööbel ja seda nii tamme- kui ka pähklipuust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles