Serviti võitis Tapat 18 väravaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Neljapäeval peetud mängus oli suurim väravakütt Tõnis Kase.
Neljapäeval peetud mängus oli suurim väravakütt Tõnis Kase. Foto: Karoliina Ulmand / Eesti käsipalliliit

Septembri viimast meeste käsipalli meistriliiga täisvooru jääb meenutama neljapäeval peetud SK Tapa ja Põlva Serviti kohtumine. Võõrustaval Tapa meeskonnal tuli alla neelata mõru pill, sest Servitile jäädi alla seisuga 18:36 (9:17).

Mõlemad tiimid otsisid mängu algul oma rütmi ja nõnda kestis pidev liidrivahetus kuus minutit. 9. minutil viskas Tõnis Kase kiirrünnakust värava ja viis Serviti võõrsil juhtima 6:3. Hetk hiljem saatis Serviti number 14 Karl Markus Kannel palli latipõrkega sisse, tehes seisuks 7:3.

Serviti mängupilt hoogustus ja kärmelt lisandus 8., 9., 10. kui ka 11. värav. 22. minutiks oli seis 12:8 Põlva meeskonnale.

24. minutil 7-meetrikaristusviske realiseerinud Marcus Rättel tõi Tapa ühe värava võrra viigile lähemale, ent Mathias Rebase kaks järjestikust väravat nullisid Tapa optimismi. Esimese poolaja viimaseks tabamuseks jäi värav Stanislav Kholodiuki sulest, markeerides skooriks 17:9 Servitile.

Teise poolaja esimese kümmekonna minuti jooksul kasvas 8-väravaline vahemaa 11 värava peale, täpseks skooriks 26:15. 50. minutil ehk 10 minutit enne lõpuvile oli Serviti liitunud juba 30 värava klubiga, Tapa piirdus 17-ne väravaga. Matš lõppes numbritega 36:18.

Serviti eest viskas 8 väravat Tõnis Kase ja 7 väravat Mathias Rebane. Nii Marten Saar kui ka Marcus Rättel jäid nelja väravaga Tapa resultatiivseimateks.

«Eks vajalikud ja tähtsad punktid saime kätte, aga jätkuvalt esineb meil probleeme kaitses. Varajane hooaja algus on ka muidugi, nii et saame kõike veel parandada ja lihvida. Muidu olid poisid tublid ja kõik said mänguaega,» kommenteeris Mathias Rebane meeskonna mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles