Otepää Veevärk pälvis tõhusa kaugkütte märgise

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
AS Otepää Veevärk nõukogu esimees Ermo Kruuse selgitas, et märgis tõendab ja tunnustab kaugküttesüsteemi tõhusust, kvaliteetsust ja usaldusväärsust.
AS Otepää Veevärk nõukogu esimees Ermo Kruuse selgitas, et märgis tõendab ja tunnustab kaugküttesüsteemi tõhusust, kvaliteetsust ja usaldusväärsust. Foto: Maarius Suviste

Eesti jõujaamade ja kaugkütte ühing hindas Otepää linna kaugkütte võrgupiirkonna tõhusa kaugkütte märgise tingimustele vastavaks.

AS Otepää Veevärk nõukogu esimees Ermo Kruuse selgitas, et märgis tõendab ja tunnustab kaugküttesüsteemi tõhusust, kvaliteetsust ja usaldusväärsust. Lisaks tähendab märgis, et enamus soojust toodetakse taastuvenergiast.

«Otepää Veevärk toodab toasooja säästlikult, hakkepuidu baasil ning tegeleme igapäevaselt ka süsteemide arendamisega, et tarbijatele võimalikult head teenust pakkuda,» lisas Kruuse.

Eesti jõujaamade ja kaugkütte ühing koostöös Tallinna tehnikaülikooliga töötasid välja meetodi kaugkütte energiatõhususe arvutamiseks tõhusa kaugkütte märgise jaoks. See märk tähendab, et tegemist on millegi kvaliteetse ja usaldusväärsega, milles ei pea pettuma.

Märki on välja antud juba paar aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles