Otepää üllatab taaskord mitmekesise toiduvalikuga

LEPM
Copy
Toidufestival Otepää Maitsed.
Toidufestival Otepää Maitsed. Foto: Edgari Trahter

Menukas toidufestival Otepää Maitsed toimub sellel sügisel 12.-22. oktoobril 2023.

Toidufestivalil Otepää Maitsed osaleb sellel aastal seitse piirkonna toidukohta: Edgari Trahter, GMP Pühajärve Restoran, Munaka Resto, Pühajärve Spa ja Puhkekeskus, Sangaste Rukki Maja, Ugandi Resto ja uustulnukana Vidrike Külamaja.

Erimenüü hinnaks on 24-29 eurot. Kolmekäigulistest menüüdest leiame nii hirve- kui küülikuliha, maitsta saab põdraliha, parti, angersäga, lõhet, forelli, veist, laualt ei puudu traditsiooniline sealiha. Lisaks pakutakse rikkalikult köögivilju, seeni ning ravioolisid. Magustoiduks on seekord suures osas koduaia marjadest valmistatud hõrgutised põnevate lisanditega. Kasutatud on kohalikku toorainet.

Otepääl on lisaks kaunile loodusele, väga heale sporditaristule ja suurepärastele puhkamisvõimalustele võimalik nautida põnevaid maitseelamusi. Kasuta võimalust ja tule meile külla!

Jälgi infot Otepää Maitsete Facebooki lehelt ja Otepää valla kodulehelt www.otepaa.ee

Otepää Maitsed korraldajaks on Otepää Vallavalitsus koostöös piirkonna ettevõtjatega, toetab Otepää vald. Tegevuste elluviimist toetab meetme «Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine« tegevus «Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks» projekt nr. 2014-2020.5.04.19-0389 «Ettevõtlusaktiivsuse kasv Valgamaal». Investeeringut on toetanud EAFRD MAK 2014–2020 Leader-meetme raames ja Valgamaa Partnerluskogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles