Võrumaa Arenduskeskus kutsub esitama kandidaate ettevõtlike inimeste tunnustamiseks

LEPM
Copy
Foto eelmise aasta kodanikuühiskonna tunnustamiselt
Foto eelmise aasta kodanikuühiskonna tunnustamiselt Foto: Tiina Männe

Käes on märkamise ja tunnustamise aeg. Esmakordselt toimub Võru maakonnas ettevõtjate ja kodanikuühiskonna tegijate tunnustamine koos, et soodustada sektorite vahelist koostööd.

Ühine tunnustussündmus loob sildu ja soodustab aktiivsete ja ettevõtlike Võru maakonna inimeste võrgustumist, mis loob eeldused edasiseks koostööks ja uuendusteks. «Oluline on, et Võrumaa ettevõtlikud inimesed tunneksid üksteist ja oleksid kursis üksteise tegemistega. Sageli on Võru maakonnas ettevõtja ühtlasi ka aktiivne kogukonnaliige või vastupidi,“ selgitab Võrumaa Arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Ivi Martens.

«Võru maakonnas saab väärtust luua nii ettevõtjana kui vabaühendusena tegutsedes. Ühise tunnustamisega vähendame kunstlikult tekitatud barjääre ning tunnustame ettevõtlikke inimesi sõltumata nende juriidilisest tegutsemisvormist,» lisab Võrumaa Arenduskeskuse vabaühenduste konsultant Meel Valk.

Tänavused Võru maakonna aasta ettevõtjate ning kodanikuühiskonna tegijad kuulutab arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots välja ettevõtlike inimeste tunnustussündmusel 23. novembril 2023.

Tunnustamise ettepanekuid oodatakse hiljemalt 30. oktoobriks 2023.

Ettevõtjate tunnustamine

Võru maakonna aasta ettevõtjate aunimetuste väljaandmise eesmärgiks on avaldada tunnustust Võru maakonnas tegutsevatele tublidele ettevõtjatele ja ettevõtetele tuues eeskujuks ja väärtustades ühiskonnas ettevõtlust ja ettevõtlikkust.

Ootame kandidaate järgmistes kategooriates:

Võru maakonna aasta suurettevõte

Võru maakonna aasta väikeettevõte

Võru maakonna aasta mikroettevõte

Võru maakonna aasta startija

Võru maakonna aasta tööandja

Võru maakonna aasta ettevõtja

Võru maakonna aasta ettevõtlust toetatav tegu

Võru maakonna aasta õpilasfirma

Kodanikuühiskonna tunnustamine

Võru maakonna kodanikuühiskonna tunnustamisega tõstame esile ja võimestame tegusaid inimesi ja vabaühendusi, kes oma ühiskondliku tegevusega on olnud eeskujuks ning andnud suure panuse Võru maakonna arengusse.

Ootame kandidaate järgmistes kategooriates:

Aasta Kodanik

Aasta Vabaühendus

Aasta Noorte Kaasaja

Aasta Kodanike Kaasaja

Kodanikuühiskonna Aasta Tegu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles