Endine rokkbändi solist annab nüüd teismelistele kirjandustunde

Vahur Joa
, ajakirjanik
Copy
Lõuna-Eestis üles kasvanud Liana Zeigo on nüüdseks rokilavadelt taandunud ning õpetab koolis lastele eesti keelt ja kirjandust.
Lõuna-Eestis üles kasvanud Liana Zeigo on nüüdseks rokilavadelt taandunud ning õpetab koolis lastele eesti keelt ja kirjandust. Foto: Sille Annuk

Liana Zeigo on laulja ja õpetaja. Võrus sündinud ja Lõuna-Eestis üles kasvanud Liana leidis muusikas selle tee, mille abil sai noore täiskasvanuna emotsioone näidata. Nüüdseks on ta rokilavadelt taandunud ja õpetab Tartumaal Johannes Voldemar Veski nimelises Maarja põhikoolis eesti keelt ja kirjandust seitsmenda kuni üheksanda klassi õpilastele. Muusika ei ole teda aga jätnud: teda saab kuulda-näha duos Liana Zeigo ja Ragnar Häide.

Viimased aastad on Liana Zeigo elu palju muutnud. Varem rokkbändide Paha Polly ja Maria Stuarti esilauljana tegutsenud naine pakub nüüd duo koosseisus pehmemat muusikat ning arendab koolis noorte inimeste maailmapilti. Ja üks veelgi suurem muutus oli, et temast sai ema. Kui koroonapandeemia aeg paljudele ängistavalt mõjus, siis Liana peres nii ei olnud.

Raske, kuid ilus aeg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles