Üle 200 mehe pingutab tormikahjude likvideerimisel

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Elektrilevi töötajad ja partnerid teevad kõik endast oleneva, et klientidele elekter võimalikult kiirelt taastada.
Elektrilevi töötajad ja partnerid teevad kõik endast oleneva, et klientidele elekter võimalikult kiirelt taastada. Foto: Jarek Jõepera

Keskkonnaagentuur andis eelmiseks nädalavahetuseks tervele Eestile teise taseme ja saartele kolmanda taseme tormihoiatuse. Tormituuled põhjustasid üle riigi ulatuslikke elektrikatkestusi, mille likvideerimisega tegeleb rohkem kui 200 meest.

Kogu Eestit nädalavahetusel räsinud torm murdis palju puid ja oksi, mis tekitasid ulatuslikke elektrikatkestusi üle Eesti ja praegu on elektrita veel umbkaudu 5900 klienti.

«Oluline on, et kõik lasteaiad ja koolid saavad homme uksed avada. Kahes vahetuses teeb tööd üle 200 mehe, et võimalikult kiiresti lahendada rikked ja taastada elektrivarustus. Oleme keskpinge rikete lahendamisega juba lõpusirgel ja mitmes maakonnas alustasime madalpinge rikete likvideerimisega,» sõnas Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.

Vaadates kogu rikete arvu, siis loodab Elektrilevi homse jooksul lahendada enamus keskpinge riketest üle Eesti. Madalpinge rikked loodab ettevõte lahendatud saada teisipäeva jooksul Saare- ja Läänemaal ning Pärnu, Rapla ja Viljandi maakonnas; kolmapäeval Hiiumaal ning Põlva-, Võru-, Valga- ja Tartumaal; neljapäeval Arukülas, Keilas ja Lääne-Virumaal.

Elektrilevi ja partnerid teevad kõik endast oleneva, et klientidele elekter võimalikult kiirelt taastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles