Rõuge valla pritsumehed ootavad lootusrikkalt Nursipalu raha (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Rõuge päästedepoo rajatakse sajandiks, ütles Rõuge priitahtlike pritsimeeste juhatusse kuuluv Kalvi Kõva. Vallalt küsitav 180 000 eurot kuluks teise korruse kriisistaabi väljaehituseks.
Rõuge päästedepoo rajatakse sajandiks, ütles Rõuge priitahtlike pritsimeeste juhatusse kuuluv Kalvi Kõva. Vallalt küsitav 180 000 eurot kuluks teise korruse kriisistaabi väljaehituseks. Foto: Arvo Meeks

Rõuge vallas ehitatakse tänavu kaht vabatahtlike päästjate depood – Rõuges ja Luutsnikul, ent kummagi hoone lõpetamiseks jääb riigi antud rahast väheks. See on viinud priitahtlikud piirama vallavalitsust, mille pangakontole teatakse peagi laekuvat Nursipalu laiendamise eest makstav kahe miljoni euro suurune hüvitis.

«Ma ei taha, et sellest meedias kirjutatakse. Ma keelan sellest kirjutamise,» ütles MTÜ Luutsniku Pääste-Ennetuskeskus juhatuse liige Aimar Sisask.

Kuigi Sisask avalikkusega depoo rajamisest rääkida ei tahtnud, väites, et tegemist on riigikaitselise objektiga, on ta septembri algusest olnud sel teemal kirjavahetuses Rõuge vallavalitsusega. Vallalt taotles ta Luutsniku depoo ehituse jätkamiseks 100 000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles