MK-etapi ajakava pandi paika

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Eesti suusaliidu kahevõistluse ja suusahüpete alajuht Rauno Loit
Eesti suusaliidu kahevõistluse ja suusahüpete alajuht Rauno Loit Foto: Tairo Lutter

Rahvusvahelise suusaliidu (FIS) kahevõistluse võistlusdirektori Lasse Otteseni ja tema meeskonna juhtimisel toimunud Otepää MK-etapi virtuaalsel inspektsioonil leiti, et ettevalmistused 9.–11. veebruaril 2024 toimuvaks MK-etapiks on kulgenud väga edumeelselt.

Eesti Suusaliidu kahevõistluse ja suusahüpete alajuht Rauno Loit sõnas, et arutelude tähtsaim tulemus oli võistluspäevade ajakava lõplik kinnitamine. «Kuna need on nüüd paika pandud, saame alustada detailsemat ettevalmistust, et pakkuda pealtvaatajatele meelelahutuslikku ning talisporti täis nädalalõppu Otepääl.»

Lisaks toimus Tehvandi spordikeskuses kohtumine Eesti Rahvusringhäälinguga ja teleproduktsiooni meeskonna juhtidega, kes tagavad kõik vajaliku telepildi tootmiseks.

«Tehvandi spordikeskuse meeskond on teinud väga head tööd nii radade kui staadioni uute lahendustega. Oleme väga valmis seda võistlust korraldama ja ootame kõiki kohapeale kaasa elama,» märkis Otepää MK-etapi korralduskomitee esimees Ago Markvardt. «Otepää on valmis vastu võtma sportlasi, fänne ning pealtvaatajaid lähedalt ja kaugelt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles