Oksjon toetab kasse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Oksjonil olev Epp Maria Kokamäe pilt «Ingel armastab sind».
Oksjonil olev Epp Maria Kokamäe pilt «Ingel armastab sind». Foto: Varjupaikade MTÜ

Mustad ja musta-valgekirjud kassid ootavad varjupaikades üle Eesti oma kodu kõige kauem. Seetõttu tähistab Varjupaikade MTÜ juba kümnendat aastat järjest oktoobris musta kassi kuud.

Esimest korda viiakse läbi ka musta kassi kuu oksjonit. Tegu on mittetulundusühingu kodulehel korraldatava enampakkumisega, kuhu on mustade ja musta-valgekirjude kasside teemalisi teoseid välja pannud tuntud Eesti kunstnikud ja kirjanikud.

«Paraku saavad mustad ja mustvalged kassid endiselt ebausu ja negatiivsete legendide tõttu teenimatult vähe tähelepanu ning peavad oma kodu kõige kauem ootama. Otsustasime läbi viia musta kassi kuu oksjoni, et ka neile tähelepanu tõmmata ning toetusi koguda,» sõnas Varjupaikade MTÜ kommunikatsiooni- ja annetuste kogumise juht Anni Anete Mõisamaa.

«Oksjonile on välja pandud palju põnevaid mustade ja mustakirjude kassidega seonduvaid esemeid ning ilmselt leiab igaüks endale midagi meelepärast, kuna esemeid on mitmesuguseid ja väga erinevates hinnaklassides,» lisas Mõisamaa.

Heategevuslikul eesmärgil panid oma esemed enampakkumisele välja loomasõbralikud Eesti kunstnikud, disainerid ja kirjanikud: Epp Maria Kokamägi, Ilmar Kruusamäe, Albert Gulk, Olevus Art, Sirli Hein, Gunnar Vasemägi, Marge Pärnits, Airi Astmäe, BonZoobrand ja Maikro.

Oksjonil osaledes annad oma panuse Varjupaikade MTÜ hoolealustele, kuna kogu tulu läheb varjupaigas ootavate mustade ja musta-valgekirjude kasside ülalpidamiseks.

Oksjon lõpeb pühapäeval, 29. oktoobril kell 19. Võidab kõige kõrgem pakkumine. Esemeid on kokku 11 ja igale esemele käib panustamine eraldi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles