Teismeline alandas ja peksis endast nooremaid, politsei alustas kriminaalmenetlusega (1)

Vahur Joa
, ajakirjanik
Copy

Laupäeva õhtul kutsuti politsei välja hädaabikõnele, et kaks last on vanema poisi käest nahutada saanud. Kuigi kedagi sündmuskohalt ei leitud, siis viis hilisem uurimine kriminaalmenetluseni.

Murelik ema tegi sotsiaalmeediasse mureliku postituse. «Mis toimub Tõrvas, emad ja isad? Mis paneb ühte 15-aastast poissi kahte last laste ees põlvitama, alandust taluma, korduvalt rusikatega peksma endast kolm aastat nooremat last? [...] Mitte ükski vanem ei peaks sellise käitumise peale oma last kaitsma ja hoiatama pekstud lapse vanemat «meil on advokaat», vaid leidma lahenduse. Ülimalt kurb.» Postituse tegija on ühe kahest nahutada saanud lapse vanematest. Kuna asjasse sekkus politsei, siis palusid nad selle postituse eemaldada. Intsident leidis aset Sõpruse tänava pargis. 

Kagu jaoskonna piirkonnapolitseinik Merike Soomaa kinnitas, et ka politsei sai selle intsidendi kohta teate. Patrull reageeris ja sõitis sündmuskohale ning kammis piirkonna läbi, kuid kedagi sealt siis enam ei leitud. «Sama info hakkas ringlema ka sotsiaalmeedias, mille peale võtsime ühendust postituse teinud lapsevanemaga. Vestluses postituse teinud inimesega ilmnes, et Tõrva linna pargis oli üks alaealine löönud kahte endast nooremat. Õnneks keegi vahejuhtumi järel viga ei saanud ning meedikute abi ei vajanud,» sõnas Soomaa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles