VIDEOLUGU Tsooru tondilossis löödi relvastatud kollilahinguid

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Pimedusest välja ilmuv kuri kloun kippus mängijatele kallale tormama ning tegi seda kohati kaunis lärmakalt.
Pimedusest välja ilmuv kuri kloun kippus mängijatele kallale tormama ning tegi seda kohati kaunis lärmakalt. Foto: Arved Breidaks

Võrumaal Antsla vallas Airsofti sõjamängude tallermaaks saanud Tsooru endises kolhoosikontoris peeti laupäeval halloween'i teemaõhtut. Mahajäetud tondilossis käinud lahingutesse olid ettevõtmise legendi kohaselt kaasatud ka hull professor, kuri kloun ja mängijaid ehmatav tüdrukuvaim.

«Põhimäng on hullu teadlase päästmine,» sõnas Tsoorus juba paar aastat Airsofti mänge korraldav Jako Laidver. «Hull teadlane on toonud Tsooru kolhoosihoonesse labori ning loonud mitmesuguseid kolle ja monstrumeid. Nüüd tulevad inimesed hullu teadlast päästma, et ühtlasi tema tegevusele lõpp teha.»

Airsofti puhul on tegemist taktikalise sõjamänguga, kus kasutatakse plastkuule laskvaid relvi, mis näevad vägagi pärisrelvade moodi välja. Tsooru vanas kontorihoones ja selle ümbruses on selliseid mänge korraldatud juba paar aastat. Et oktoobri lõpus tähistatakse meilgi üha laiemalt kõigi pühakute õhtut ehk halloween‘i, oli tondiloss laupäeva õhtul sel puhul ka vastavalt kaunistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles