Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Lüllemäel valmib kaheksakäiguline õhtusöök

Copy
Vabakutseline tippkokk Martin Meikas ja restorani Kolm Sõsarat peakokk Kerti Vissel
Vabakutseline tippkokk Martin Meikas ja restorani Kolm Sõsarat peakokk Kerti Vissel Foto: Erakogu

Nädalavahetusel on Valgamaal Lüllemäel võimalus saada osa restorani Kolm Sõsarat peakoka Kerti Visseli ning tipprestoranide Ö, Kaks Kokka ja Noa endise peakoka Martin Meikase koostöös loodud eriõhtusöökidest «Mets x meri».

«Need õhtusöögid – nagu pealkirigi viitab – on meile kui kokkadele eriline võimalus luua kahekõne metsa- ja rannamaitsete vahel,» sõnas Vissel. «Äärmiselt põnev on panna Martiniga koostöös loodud kaheksa käiku kõnelema Saaremaa ja Vana-Võrumaa piirkonna lugusid meie külalistele.»

Plaanis on serveerida kaheksakäiguline õhtusöök. Menüüga sobitab jooke kahekordne Eesti parim sommeljee Karoline Reinhold ning külalisi võõrustab Lüllemäe restorani majaperenaine Triin Rätsep.

Meikas armastab kalastamist ja peab just kalapõhiseid roogi südamelähedaseks. Seto ja Võru juurtega Vissel väärtustab enim koduaia- ja metsamaitseid.

Tagasi üles