Uue nädala esimene pool toob lund ja lörtsi

BNS
Copy
Järgmise nädala esimene pool toob lund ja lörtsi.
Järgmise nädala esimene pool toob lund ja lörtsi. Foto: Kristjan Teedema

Eestist itta jääv aktiivne madalrõhuala toob eeloleva nädala esimeseks pooleks nullilähedasi õhutemperatuure ning lund, lörtsi ja vihma.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm. Sajab vihma, ida poolt läheb sadu üle lörtsiks. Puhub põhjakaaretuul 3–9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 13 m/s, põhjarannikul kirdetuul 7–12, puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, pärastlõunal Ida-Eestis kohati ka lund. Puhub põhjakaaretuul 3–9, saartel ja rannikul puhanguti 12 m/s, põhjarannikul 6–12, puhanguti kuni 17 m/s. Pärastlõunal tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0–5 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Sajab vihma, lörtsi ja lund, hommikul sadu hõreneb. Puhub põhjakaaretuul 2–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva päeval on üksikute selgimistega pilves ilm. Kohati sajab lörtsi ja lund, saartel ja rannikul ka vihma. Puhub põhjakaaretuul 2–7, rannikul puhanguti 10 m/s. Õhutemperatuur on 0–4 kuni.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, saartel ja rannikul ka vihma. Puhub põhja- ja kirdetuul, saartel ja läänerannikul ka idatuul 2–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, saartel ja rannikul ka vihma. Puhub kirde- ja idatuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles