FOTOD 〉 Keskerakonna eliit väisas Põlvamaad: seisame selle eest, et riik ei teeniks vaid jõukama ühiskonnakihi huve (1)

LEPM
Copy

Keskerakonna esindajad leidsid aega, et pealinnast välja saada ning koos suurema seltskonnaga külastati Põlvamaal erinevaid paikasid.

Keskerakondlased eesotsas Jaak Aabi, Andrei Korobeiniku, Tanel Kiige, Ester Karuse, Anastassia Kovalenko-Kõlvarti ja Andre Hanimägiga viibisid üheksandast kuni kümnenda novembrini Põlvamaal. Nad külastasid selle aja jooksul teiste seas Räpina loomemaja ja paberivabrikut, Põlva sasuvat Roosi kooli, Taevaskoja külastuskeskust, Kõlleste Kommimeistreid ning Valgjärve raamatukogu-külakeskust.

«Riigikogu Keskerakonna fraktsioonil on selja taha jäänud kahepäevane väljasõit Põlvamaale,» teatas erakond. «Külastasime Põlva, Räpina ja Kanepi vallas ettevõtteid, haridusasutusi ja looduskauneid paiku ning kohtusime kohalike omavalitsustegelaste ja Keskerakond Põlvamaal piirkonna aktiivsete liikmetega.»

«Võtame saadud tagasiside endaga kaasa ning seisame omaltpoolt selle eest, et riik ei teeniks vaid jõukama ühiskonnakihi huve ja tähelepanu jaguks ka väiksematele omavalitsustele.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles