Jaak Madison Igor Tarole: Eesti 200 eesmärgiks oli poliitilise prostituudina isikliku kasu tagaajamine (16)

Vahur Joa
, ajakirjanik
Copy
Jaak Madison.
Jaak Madison. Foto: Tairo Lutter

Eesti 200 ja riigikogu liige Igor Taro sõnul pole opositsiooni kuuluval erakonnal EKRE-l valitsusse asja järgmised seitse ja pool aastat, kuna enda poliitilise tegevusega on nad teiste erakondadega sillad põletanud. EKRE-sse kuuluv europarlamendi saadik Jaak Madison aga seevastu leiab, et Eesti 200 poliitiline tulevik on tume.

«Kahtlemata on härra Igor Tarol õigus ja võimalus teostada poliitilisi analüüse lähtuvalt oma kõrgest kompetentsist, rohkest kogemustepagasist poliitikas ning väga põhimõttekindlast maailmavaatest, mida tema erakond Eesti 200 uhkelt esindab. Kuid lisaks oma analüüsile peaks härra Taro lisama kindlasti ka selle, et lisaks tippvormi ajastamisele on tänane valitsuskoalitsioon saanud oma mandaadi ainult tänu valetamisele,» kritiseeris Tarot europarlamenti kuuluv EKRE aseesimees Jaak Madison.

Madison avaldas veendumust, et kui enne valimisi oleks valijal olnud teada, et kohe pärast valimisi hakatakse ellu viima samasooliste abielu, ränkasid maksutõuse ja uusi makse nagu automaks, oleks see ilmselt nii mõnegi valija eelistust ja seeläbi ka valimistulemusi mõjutanud.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles